dilluns, 26 de desembre del 2011

Xal

No tenia en ment fer un Xal, creia que era cosa de iaies però vaig veure aquest fet i em va encantar!!! Vaig buscar el patró i estic força contenta de com ha quedat. Me'l poso cada dia, ja sigui com a bufanda al carrer o com a Xal a la feina.
_________________________________


No tenía en mente hacer un chal, creia que era cosa de Yayas pero vi éste hecho y me encantó!!! Busqué el patrón y estoy super contenta del resultado. Me lo pongo cada día, ya sea como bufanda en la calle o como chal en el trabajo.







Laura


Doraemon

Voltant per la red vaig trobar un patró del Doraemon, vaig pensar que al Biel li agradaria molt, i ara dorm cada nit amb ell!!



________________________________________

Buscando por la red encontré un patrón de Doraemon, pensé que a Biel le encantaría y ahora duerme cada noche con el!!



Laura

Amigurumi

M'encanta fer amigurumis! i el meu fill no para de fer-me encàrrecs de ninotets nous, aquests son uns quants dels que ja volten per casa.

Pollito amigurumi


________________________________________

Me encanta hacer amigurumis! y mi hijo no para de encargarme muñequitos nuevos, estos son una muestra de los que ya pasean por casa.

Laura

Coll

Desprès de les bufandes vaig voler fer un coll. Aquests son alguns dels que he fet.

_______________________________

Después de las bufandas quise hacer un cuello. Estos són algunos de los que he hecho.



Coll amb botons / Cuello con botones


Coll doble / Cuello doble


Laura

Bufigorra

Aquest és el nom que li vam possar l'Ana i jo a aquesta bufanda amb gorro.

_______________________________________

Bufigorra és el nombre que le pusimos Ana y yo a esta bufanda con gorro.




Anava amb la idea de fer-li al meu fill, una bufanda i un gorro quan un dia, donan't un cop d'ull a All You Knit is Love, vam veure un model semblant fet a mitja i vaig intentar fer més o menys lo mateix a ganxet, va quedar molt chulo! i ell va super calentet.

_______________________________________

Tenia la idea de hacerle a mi hijo una bufanda y un gorro cuando un día, echando un vistazo en All You Knit is Lovre, vimos un modelo parecido a éste pero hecho a media. Intenté hacer más o menos lo mismo a ganchillo, quedó muy chulo y él va súper calentito




Laura

Bufanda ganxet

Desprès de fer la meva primera bufanda el meu home va voler una! Vam anar a "Llanes Travessera" i vam trobar aquesta llana tan chula.

_______________________________________

Después de hacer mi primera bufanda mi pareja quiso una! Fuimos a Llanes Travessera i encontramos esta lana tan chula.


Laura

Tot va començar....

Tot va començar fa ben poquet, quan l'Ana em va regalar un parell d'agulles de ganxet i dos cabdells de llana de color lila.Em va ensenyar els punts bàsics i aquest és el resultat.
 ______________________________________ 

Todo comenzó hace muy poquito, cuando Ana me regaló un par de agujas de ganchillo y dos madejas de lana de color Lila. Me enseñó los puntos básicos y éste és el resultado.


Aquí va començar la meva "obsessió"

Laura

dimecres, 21 de desembre del 2011

Amigurumi

Fruit d´un curs d´amigurumis va sorgir aquest ninotet que m´agrada molt i tinc per casa voltant. Les llanes són de les Llanes Travessera i el curs el vaig fer a l´All you knit is love.
Ana

____________________


Fruto de un curso de amigurumis, surgió este muñequito que me gusta mucho y que tengo por casa dando vueltas. Las lanas son de Llanes Travessrea y el curso lo hice en el All you knit is love.
Ana

Coll home

Fa poc, fent una incursió a un dels nostres llocs favorits: Llanes Travessera a Barcelona, el meu home va voler un parell de colls per a l´hivern i aquests llocs freds als que va.
Ana 

____________________

Hace poco, haciendo una incursión en uno de nuestros sitios favoritos: Llanes Travessera, en Barcelona, mi pareja quiso un par de cuellos para el invierno y esos lugares fríos a los que va.
Ana


Coll de botons

Navegant per la xarxa la Laura em va ensenyar un model de coll molt maco que ràpidament vam copiar, cadascuna amb uns colors i gruixos de llana diferents... un dels resultats va ser aquest!
Ana


____________________


Navegando por la red, la Laura me enseñó un modelo de cuello muy bonito que rápidament copiamos, cadauna con unos colores y grosores de lana diferentes... uno de los resultados fué este!
Ana

Gorro per l´hivern

Fa poc vaig comprar unes llanes boníssimes a l´All you knit is love de Barcelona. Em va encantar teixir-les i en vaig fer un gorro-oreller per a l´hivern... ara que ja ha arribat és el moment de posar-se´l!
Ana 


____________________


Hace  poco compré unas lanas buenísimas en el All you knit is love de Barcelona. Me encantó tejerlas e hice un gorro orejero para el invierno... ahora que ya ha llegado es el momento de ponerselo!
Ana

Ensemble c´est tout

Fa uns anys vaig veure una pel.lícula "Ensemble c´est tout", (Juntos nada más) que em va encantar! La seva protagonista l´Audrey Tautou portava una bufanda de color vermell mooolt llarga, des de llavors vaig voler una! Com que no la vaig trobar, a la que vaig saber fer-ne, vaig posar-me a fer una!
Ana 


____________________

Hace unos años vi la película "Ensemble c´est tout", (Juntos nada más) que me encantó! Su protagonista Audrey Tautou llevaba una bufanda de color rojo muuuy larga, desde entonces quise una! Como no la encontré, a la que supe hacer, me puse a hacerme una!
Ana

Més tard...

Poc més tard, a la que vaig agafar una mica de traça, em vaig posar a fer més coses...
Ana 

____________________


Poco más tarde, a la que cogí un poco de habilidad, me puse a hacer más cosas...
Ana





La meva primera feina!

Encara no fa l´any que la meva amiga Ganxetada em va ensenyar a fer ganxet a les hores del pati, des de llavors l´he perseguit pel cole per a que m´ensenyés més i més! 
La meva primera labor amb ganxet feta va ser aquesta, un coll doble, està plena d´errades, però li tinc molt de carinyo!
Ana 


____________________

Aún no hace el año que mi amiga Ganxetada me enseñó a hacer ganchillo en las horas del patio, desde entonces la he perseguido por el cole para que me enseñe más y más!
Mi primera labor con ganchillo fué esta, un cuello doble, está llena de errores, pero le tengo mucho cariño!
Ana

dimarts, 20 de desembre del 2011

El primer dia...

Hola!
Aquí ens trobem! Compartint moments de plaer davant d´un cabdell llana i posant-ho en comú amb tot aquest món virtual.
Aprofitem aquests espais de temps en que no estem amb el ganxet a la mà per disfrutar dissenyant aquest raconet nostre.
Benvinguts a CABDELLÀNIA!

____________________ 

Hola!
¡Aquí nos encontramos! Compartiendo momentos de placer delante de una madeja de lana y poniéndolo en común con todo este mundo virtual.
Aprovechamos estos espacios de tiempo que no estamos con el ganchillo en la mano para disfrutar diseñando este rinconcito nuestro.
¡Bienvenid@s a CABDELLÀNIA!